loader
Altın'da yükseliş devam ediyor.

Altın'da yükseliş devam ediyor.

Değerli maden piyasalarında ABD Başkanı Trump'ın yeni Acil durum kapsamındaki gümrük tarifesi hamleleri ve ABD-İran gerilimi, altın haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı.
Cuma günü ons fiyatındaki artışa paralel değer kazanan gram altın, günü önceki kapanışın yüzde 2,1 üstünde 7 bin 184 liradan tamamladı. Yeni güne yükselişle başlayan gram altın saat 09.10 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 1,1 üstünde 7 bin 271 lira seviyelerinde , aynı zamanda çeyrek altın 12 bin 408 liradan, Cumhuriyet altını 49 bin 222 liradan satıldı.
 


Etiketler: altın yükseliş devam trump iran

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ağustos ayında genel ticaret sistemine göre cari açık arttı.
Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) Ağustos ayına ilişkin dış ticaret istatistiklerine göre ;
ihracat 2022 yılı Ağustos ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre %13,1 artarak 21 milyar 337 milyon dolar, ithalat %40,4 artarak 32 milyar 531 milyon dolar olarak gerçekleşti.
Genel ticaret sistemine göre ihracat 2022 yılı Oca...
Uluslararası piyasalarda Altın Ons fiyatı tahmini

Alıcılar kontrolü elinde tuttuğunda, ilk direnç muhtemelen 2.877 ABD doları olabiUluslararası Altın fiyatı 2.860 ABD doları seviyesinden dönüyor
ve bu seviyenin altındaki hareket, satıcıların kontrolü anlamına geliyor. 
Kıymetli metal gerileme trendinde muhtemelen ilk desteği 2.830 ABD dolarınd...

Bankalar şube sayılarını azaltıyor.
 Bankacılık alanında banka sistemlerinin dijitalleştirme ve algoritma teknolejisinin gelişimi ile beraber işten çıkarmalar alarm vermeye başladı.
Çalışma şartlarının ağırlığı ve sendikasızlaştırma gibi sıkıntılarla boğuşan banka çalışanları şimdi de işten çıkarılmanın devamı ile karşı karşıyalar.
Ekono...